Nastop slovenske mladinske reprezentance na tekmi svetovnega pokala mladinskih kategorij (WAG C) v skokih na trampolinu (Brescia)

Med 26. in 28. aprilom 2018 je Bresci (Italija) potekala tekma svetovnega pokala mladinskih kategorij (WAG C). Slovenija se je tekme udeležila z mladinsko reprezentanco, ki so jo sestavljali tekmovalci iz društev Sokol Bežigrad, Narodni dom in Partizan Renče. Tekme se je udeležilo 137 tekmovalcev iz 14 držav oz. 4 kontinentov. Pri individualnem nastopu je z 9. mestom za las zgrešil finale Patrik Nemec (ŠD Partizan Renče) v kategoriji 11 – 12 let. Prav tako je 9. mesto zasedel Matjaž Cotič (ŠD Partizan Renče) v kategoriji 15 – 16 let in s tem prav tako kot Patrik za eno mesto grešil nastop v finalu.
V kategoriji sinhro sta Patrik Nemec in Enej Lango (ŠD Partizan Renče) dosegla izjemen rezultat, saj sta osvojila bronasto medaljo. To so za Slovenijo prve medalje na tekmah na trampolinu WAG C.
Tudi vsi ostali tekmovalci so odlično prikazali svoje znanje, saj so se uvrščali nekje na sredino lestvice.

Zapisal: Igor Ferjančič

18.11.2018
PS v RG individualne sestave 2018 Gimnastični center Ljubljana, Koprska ulica 29, Ljubljana
PS v RG individualne sestave 2018 več >