MAJA ČOPI OSVOJILA 2. MESTO NA 11. SAUERKRAUT-POKALU V SKOKIH NA VELIKI PROŽNI PONJAVI

Člani in članice DŠR Murska Sobota so se minulo soboto, 24.6.2017, udeležili tekmovanja v skokih na veliki prožni ponjavi 11. Sauerkraut-Pokala, ki je bilo v Buttellbornu pri Frankfurtu, Nemčija.
Organizatorji, tekmovalci in gledalci so nas lepo sprejeli in bili navdušeni nad tem, da smo od tako daleč prišli na njihovo tekmovanje. V ta namen so tudi kupili slovensko zastavo, ki so jo obesili nasproti nemške.
Tekmovanja se je udeležilo okrog 300 tekmovalcev in tekmovalk iz 35 klubov iz različnih nemških pokrajin in med njimi smo bili tudi mi iz DŠR Murska Sobota.

V kategoriji mladink (14-16 let) se je 14. letna Maja Čopi s četrtim mestom uvrstila v finale in na koncu zasedla odlično 2. mesto. V isti kategoriji je bila Lara Erniša 29. . V kategoriji deklic (12-13 let) je dvanajstletna Lena Kočar v konkurenci 43 tekmovalk za eno mesto zgrešila finale in zasedla 11. mesto, njena sestra dvojčica pa je bila trinajsta. Med mlajšimi deklicami je bila Maša Fartelj 24., Ema Horvat pa 29. Luka Mešič je v kategoriji članov zasedel 12. mesto.

Avtor: Danijel Štraus

19.1.2018
5. mednarodni znanstveni kongres GZS/5th international scientific conference of GFS 2018 Gimnastični center Ljubljana, Koprska ulica 29, 1000 Ljubljana
5. mednarodni znanstveni kongres GZS/5th international scientific conference of GFS 2018 več >