Koledar / Dogodek

Rang: FIG 1
Povezava: http://www.ritmicnagimnastika.org

Opis tekmovanja

Vljudno vabljeni na ogled našega mednarodnega tekmovanja, na katerega je prijavljenih več kot 220 tekmovalk iz Švedske, Hrvaške, San Marina, Rusije, Indije, Kanade, Italije, Cipra, Avstrije, Bosne in Hercegovine, Srbije, Turčije, Črne gore, Ukrajine, Madžarske in Slovenije.

Obeta se zanimivo tekmovanje, ki bo razdeljeno na dva dela: na Novoletnem pokalu Moste se bodo predstavile deklice, kadetinje, mladinke in članice A in A1 programa, prav tako pa se bo predstavilo tudi 8 skupinskih sestav, med njimi obe ekipi slovenske članske reprezentance in slovenska mladinska reprezentanca! Mlajšim deklicam pa je namenjeno tekmovanje Mini cvetka!

Tekmovanje se bo v soboto in nedeljo pričelo ob 9.30 in zaključilo okoli 20.30. Urnik je objavljen kot priponka.

Vse informacije o tekmovanju najdete v aplikaciji KSIS: http://rgform.eu/event.php?id_prop=494, prav tako pa bo mogoče spremljati rezultate v živo preko te aplikacije.

Vodja tekmovanja

Tina Čas

Kotizacija

Rok za prijavo:  20.10.2017